2015. május 31., vasárnap

Elbúcsúztam az ovitól és bölcsiseimtől

Eljött az évzáró, a ballagás napja. Véget ért ez a sok boldogsággal és tanulással teli 9 hónap, melyet a kis csöppségek és kolléganők között töltöttem. Mindent köszönök!

Kedves ajándékok, melyeket kaptam:
(a fotókért elnézést kérek, este, sietve fényképeztem)A kolléganőm a szobában készítette el. Kitérő válaszokkal (én nem gondoltam semmire):
"Csak ki akarom próbálni a technikát"
 "Valamire csak jó lesz"
Aztán a búcsúkor a legkisebbem szaladt felém ezzel a csokorral. Nagy volt a meglepetés, az öröm, a meghatottság. Szegénykém nem értette mi történik...

 

2015. május 30., szombat

Üres képhelyek

Diavetítésben gondolkoztam folyamatban levő képeim megmutatására. Próbálkoztam, hogy is tudnám létrehozni. Valami mappát kellett létrehoznom (legalábbis én úgy értelmeztem). Aztán mikor azt végre bejelöltem, hogy azok a képek jelenjenek meg benne, a blog megtekintésekor láttam ám, hogy az összes kép eltűnt!!!! Azt a döbbenetet nem nagyon tudom leírni. Próbálkoztam a mappa frissítésével, de nem történt semmi...
Úgyhogy most azt a 315 körüli képet tölthetem fel újra........ Még szerencse, hogy a neten a Picassa Webalbumban megvan mind. Mert a gépemen nem mindegyik fázisfotót tartottam meg. De ezzel elleszek egy jóóó darabig. :,(
És az elkeseredés végén találtam egy jó ötletet. Új oldal nyitása a blogon belül!! :D Úgyhogy majd lassan láthattok képeket itt is ott is.
ui.: a "Liliom" és a "Kaktusz sárga virággal" képeket nem tehetem fel. Már a fázisfotók megmutatásával is "szabályt" szegek. De nem az eredeti névvel szerepeltetve, saját kedvtelésemre kivarrhatom őket. Majd a végén lehull a lepel.

2015. május 23., szombat

Egy újabb kép első fázisfotója

Mert közben ezt is bevállaltam... :D

240x240 DMC fonallal keresztszemes öltések 101 szín

Az első lap több mint 1/3-a elkészült. Most jól esett a kevés szín (idáig 3), mert így tudtam haladni. Csak közben beütött valami nálam, mert 2-3 hétig délután-este nem is varrtam, csak a reggeli negyed órámban. Azért is sikerült ilyen sokára valamit mutatnom.

Most egyenlőre még a háttér látszik.