2015. július 29., szerda

Penfound 2

Az első sor feketéjével végeztem és a második sort kezdtem el.
A jobb oldali sok kis fekete pötty-maszat-folt egymás mellett, egy zsiráf nyaka! És ahol még nem jött ki teljesen a vízre illanó filc (lila folt), ott a repülő madarak szárnyait látjuk.

2598 db x, ami pont 1% :)
A feketének ez 11%-a

Előző:


Jelenleg:


2015. július 27., hétfő

Kaktusz 3 - 1. lap kész!

Kész az első lap!! 1/20
A bimbó is félig kész állapotban. :) Szerettem varrni, noha a vége már eléggé konfettis volt. 1-2 szemes x-ek. Az eddigi 3 színes háttérhez képest most már 47 színt használtam fel.

4142 db x = 7,2 %

Előző:


És az első lap készen! :


2015. július 25., szombat

"Boldogok..."

Este páran lányok összejöttünk egy kis együttlétre, beszélgetésre. Hogy valami emlékünk maradjon az alkalomról (+ csak h alkothassak valamit :) ) készítettem ezeket a tekercseket.
A lap szöveges része kapott egy apró matricát és alulra lepke domborzatot. Feltekerés után formalyukasztóval lepkék készültek, melyeket a viaszos szálra ragasztottam.
Nagy örömmel, boldogsággal fogadták, olvasták.


 "Boldogok..."

Ha esetleg nem olvasható, beírom ide.

2015. július 21., kedd

Liliom 007 Minimális haladás

Letelt a hét, így kénytelen vagyok mutatni, holott jó ha 2 napot varrtam. Eléggé aktív nyaralóink voltak. Élveztem a velük való foglalkozást, csak a hímzésem árválkodott. :)


2015. július 13., hétfő

Egyiptom 22

Egy hét kirándulás után (Románia :) ) 2 hétig nem tudtam magamhoz térni kézimunka ügyileg. Itthoni teendőket csináltam azért... :P
Most végre hozzáláttam és Egyiptom volt az első.

Előző:

Jelenlegi: