2013. augusztus 26., hétfő

Óra 10. és a 2 lap

Végre befejeztem a második lapot! De már a következő is nagyon halad. Nem kezdek el rizsázni a kifogásokkal (az, hogy "nyár", mond valamit? :) aztán meg majd az a szó: "iskola")
Végre újra hajthattam! :)


2013. augusztus 23., péntek

Szakadt ruha? Nem gond! :)

Barátnőm szoknyáját rózsa szaggatta. Megsajnáltam, mert kedvenc szoknyája került volna kukába, így elvettem tőle, és így kapta vissza:Biztos, hogy tetszik neki, mert mindenkinek mutatja, hogy mit készítettem :)

2013. augusztus 20., kedd

Folt ellen

Kreatív délutánt tartottunk páran lányok. Szivacskockák újrahúzása mellett, foltos pólóinkra (de még használható) festettünk. Akril festéket használtunk. Sok sablon közül választhattunk, de volt, ki saját kezűleg alkotott.

Én ezt alkottam:


2013. augusztus 6., kedd

Gyakorlás...

Ma két zsepitartót varrtam. Szerettem volna többet, de valami bonyodalmam támadt a varrógéppel és meg kellett várnom, míg anyu hazaér. Probléma kijavítva és megint tanultam :)

Még mindig kezdetlegesek (én látom a hibát), de nekem nagyon tetszenek :)


2013. augusztus 1., csütörtök

Varrógépből 1. óra

"Tanfolyamra" járok. :) Régi vágyam,  hogy varrógéppel is megtanuljak varrni. Most eljött az ideje!
"Tanárom" egykori dadus, ki hobbyszinten varr (ő mondta), és már karácsonykor is kisegített az ajándékom elkészítésében.

Egy egyszerű zsebkendőtartóval kezdtük:


Aztán ezt a technikát is megtanultam (ez nem varrógép) :Aztán elbeszélgettük az időt, és megmutatta kincseit ("ó, ez olyan egyszerű!"). :)