2013. május 25., szombat

És végre állványon a mű!!

Szép fokozatosan eljutottam odáig a héten, hogy felkerült az állványra a készülő művem. Így most hétfőn elmarad a jelentés, mert ugyebár most nem nagyon haladtam vele... :) De így már jó, mert bármikor hozzáülhetek, nincs az, hogy még be kell rakni a keretbe, vagy megint lehet továbbhelyezni. A felrakást még gyakorolni kell. És hogy, hogy is praktikus az elhelyezése + az egyéb technikák... :) De majd szépen sorjában :)


Az asztalon varráshoz előkészítve: 2013. május 21., kedd

Új keret - ez már állvány!!

Sokat mérgelődtem mostanában a keretem miatt. Készülő művemen eléggé megnyomta, csúsztatta a már megvarrt mintát. Mindig igazgatnom kellett, mikor levettem róla.
Gondoltam, hogy akkor én is megpróbálkozom egy állvánnyal. Kis szobám miatt csak egy asztali változatban gondolkodtam. A Melina Gobelin Webáruház -ban találtam rá a szerintem megfelelő méretűre. De majd a gyakorlat megmutatja... :) Az áruház szegedi lakhelyű, és unokatesóim is, kik a hétvégén eljöttek hozzánk. Így adott volt az eljuttatása is.

A keret frissen megérkezve, az ajándék szatyorral együtt (nem tudtam, hogy jár hozzá, így unokatesóm győzködött egy darabig, hogy igen, ebben adták :) )


Összeszerelve:

 Már csak valami anyagot kell varrnom a tartó rudakra, melyekhez hozzávarrhatom a készülő művet!! Alig várom, hogy kipróbálhassam!! :D

2013. május 20., hétfő

Óra 6.

Ismét eltelt egy hét. Csak sajna (varrás szempontjából) több nap is dolgoztam, kirándulás, ünnepi hétvége miatt unokatesók jöttek, aztán mi nem voltunk megint itthon...
Így csak nagyon keveset haladtam.
2013. május 5., vasárnap