2012. december 29., szombat

2012 karácsonyi ajándékom

A vége elég húzósra sikeredett, de végül kész lettem vele (úgy ahogy)! A kiscica és a virág kontúrja maradt le, de úgy döntöttünk, h anélkül is szép. :)
A táskát egy kedves ismerősöm varrta ("bejelentkeztem" nyári tanfolyamra (: ). Anyu rávarrta a képet, és én plusz egy masnikát ragasztottam rá. :)


2012. december 19., szerda

Karácsonyi műsor

Tegnap az osztály a kórház Rehabilitációs osztályán adott karácsonyi műsort (vannak betegek, akik az ünnepek alatt is az intézményben tartózkodnak).

Mi ezt kaptuk tőlük ajándékba:
Itt figyel az asztalomon :)


A tavalyi műsorunkért ezt kaptuk:


2012. december 15., szombat

Toll és körömolló tartó

Igaz már december elején, 4-én végeztem vele és 5-én lett feltéve, de egyszerűen azóta nem nagyon voltam itthon. Ma végre lefényképeztem, és veletek közöltem. :)
A története: Anyu kérte, hogy készítsek valamit a zsebkendőtartó mellé, amiben a tollakat és a körömollókat lehetne tartani. Pár toll és a körömollók a konyhai ablakpárkányon voltak megtalálhatók. Szerette volna, ha kicsit rendezettebben néz ki a környék. :P
Így tehát nekiálltam gondolkodni, alkotni, és ez lett a végeredmény:Aztán pár nap múlva megláttam ezt a - szerintem kedves - kiírást. Ugyebár a többieknek figyelmeztetésül. :)
(nem a papír a foltos, a fényképezővel van valami baj)


2012. december 5., szerda

Játék fonalakért!

... és fonaltartóért.
Még soha nem rendeltem Barbaral-tól fonalat, így nem tudom milyen. Már csak ezért jó lenne nyerni! :$ :D